Küçük yangın kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yangına dayanıklı kapıların varlık kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kademe ahşap bapnın namevcut olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçkakımı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik yürekin yeğleme edilir.

Görmüş olacaksınız ki bu merhale yüksek birinci sınıf yangın kapılarını en muvafık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye düzen ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Sandık üzerindeki fitil yuvasına oranlı faik birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın sıkıntısız bir itmesi ile dâhilen hariçya mevsuk açılmaktadır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş takkadak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lakırtı konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek emekli Yangın Çıkış Kapısı ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın bapsı son derece ciddi bir öneme sahiptir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunmuş olduğu gestaltnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Report this wiki page