Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nüktedan gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı sinein sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kapının bediiyat dokuması ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Tuzaküminyum ya da demir malzemeden binalır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mekân verilir. Yararlanma açısından zahmetsiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın takkadak insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın bapsı son mesabe nazik bir öneme sahiptir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet ustalıklemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kalburüstü bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın merdiven yangın kapısı bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page